Van Harte Welkom !

 

Concertband MUSICA is de vrucht van de samensmelting van Koninklijke Fanfare Sint Lambertus en Koninklijke Harmonie De Vriendenkring, beiden van Ham.

Onder de inspirerende impulsen van bestuursleden, muzikanten en de gezamenlijke dirigent van beide muziekverenigingen werden de eerste samenwerkingsprojecten ondernomen. Al gauw groeide de overtuiging dat een fusie de juiste toekomst was voor onze beide verenigingen.

2005 mag dan ook beschouwd worden als een jaar waarin, na een gezonde zwangerschapsperiode, de geboorte van een gloednieuwe muziekmaatschappij mocht aangekondigd worden. Zonder de tradities van onze beide verenigingen te verloochenen noch te vergeten, willen muzikanten, bestuursleden en sympathisanten werken aan de toekomst van deze jonge maatschappij, een maatschappij waarin het fijn musiceren is en aangenaam vertoeven.

Onder de enthousiaste leiding van onze dirigent Yves Wuyts repeteren we met de concertband op zondagvoormiddag van 10 uur tot 12 uur in het muzieklokaal van zaal de Zille te Ham.

Naast de concertband Musica mogen we prat gaan op ons mini-jeugdorkest De Muziekfabriek en het jeugdorkest JOK.
Nieuws
Raadpleeg onze agenda
Zondag 22 september: Open Straatdag HAM
 
Meer informatie:
Algemeen info @musica-ham.be
Voorzitter Cools Carl 011 347 243 - Jeugdwerking Coenen Tinne 0472 242 828
Secretariaat Deckers Patrick 011 391 591 - Instrumentbeheer Noels Elie 0484 062 260